O nama

Pružamo potpuno individualan pristup našim klijentima.
Naš posao je da je vaš IT siguran, pouzdan i brz.

Općenito

Tvrtka je osnovana 2011. godine u svrhu pružanja cijelog paketa usluga za obrte, udruge te male i srednje tvrtke. Misao vodilja nam je da sve vaše potrebe vezane za informacijske tehnologije u vašem poslovanju prepustite stručnjacima - NAMA. Imamo raširenu mrežu suradnika u svim područjima IT-a, tako da možemo pravovremeno i kvalitetno odgovoriti na sve vaše zahtjeve.

Infrastruktura

Serveri su smješteni u Njemačkoj i Francuskoj. Svaki datacentar posjeduje procesore najnovije generacije, dostatne količine radne memorije i diskova. U datacentrima serveri su pod stalnim nadzorom profesionalaca koji se brinu o sigurnosti i brzini rada servera. Datacentri su fizički iznimno kvalitetno osigurani što omogućava njihov nesmetan rad u slučaju požara ili nestanka električne energije. Dostupnost (uptime) servera je od 99.5%. Dosadašnjim iskustvom je ta dostupnost i veća, ali se datacentri moraju osigurati radi standardnih održavanja servera. U današnje doba velikih globalnih promjena mislili smo i na geolokacijske položaje naših servera kako ne bi došlo do problema uslijed velikih prirodnih katastrofa.

Misija

Stalnim unapređenjem svih radnih i poslovnih procesa te usvajanjem novih znanja i tehnologija želimo ostvariti kvalitetne poslovne rezultate.
Inovacijama u IT želimo ponuditi što kvalitetnija i povoljnija rješenja našim klijentima i na taj način želimo zadržati povjerenje postojećih potrošača i kupaca, te osvojiti nove.

Vizija

Kontinuiranim ulaganjem u proizvodne procese i zaposlenike želimo u doglednom razdoblju povećati udio naših usluga na tržištu informacijskih tehnologija.

Dražen Pavetić, bacc. ing. comp.
Programski inženjer

Programira i dizajnira kompleksne aplikacije u objektno orijentiranim programskim jezicima. Planira, izrađuje i prilagođava računalne sustave i programska rješenja prema poslovnim zahtjevima. Dobro poznaje koncepte razvoja i održavanja baza podatka, web tehnologija i računalne sigurnosti.

Razumije i koristi strukture razvojnih predložaka u IT sustavima poslovnog okruženja i sustava za potporu odlučivanju.


Mario Cvrtila, bacc. ing. comp.
Sistemski inženjer

Preko 10 godina rada s Microsoft tehnologijama u području mreža, servera, virtualizacije i klijentskih računala. Posjeduje MCSA certifikat. Od ostalih stručnih znanja izdvajamo izradu i vođenje kampanja za Google i Facebook oglašavanje, te podešavanje i dizajniranje Joomla, Wordpress i Bootstrap CMS-a.

U svrhu konstantnog usavršavanja diplomirao je 2014. na prestižnoj Visokoj školi za primjenjeno računarstvo Algebra.