O nama

Pružamo potpuno individualan pristup našim klijentima.
Naš posao je da je vaš IT siguran, pouzdan i brz.

Općenito

Tvrtka je osnovana 2011. godine u svrhu pružanja cijelog paketa usluga za obrte, udruge te male i srednje tvrtke. Misao vodilja nam je da sve vaše potrebe vezane za informacijske tehnologije u vašem poslovanju prepustite profesionalcima - nama. Imamo raširenu mrežu suradnika u svim područjima IT-a, tako da možemo pravovremeno i kvalitetno odgovoriti na sve vaše zahtjeve.

Infrastruktura

Serveri su smješteni u Njemačkoj i Francuskoj. Svaki datacentar posjeduje procesore najnovije generacije, dostatne količine radne memorije i diskova. U datacentrima serveri su pod stalnim nadzorom profesionalaca koji se brinu o sigurnosti i brzini rada servera. Datacentri su fizički iznimno kvalitetno osigurani što omogućava njihov nesmetan rad u slučaju požara ili nestanka električne energije. Dostupnost (uptime) servera je od 99.5%. Dosadašnjim iskustvom je ta dostupnost i veća, ali se datacentri moraju osigurati radi standardnih održavanja servera. U današnje doba velikih globalnih promjena mislili smo i na geolokacijske položaje naših servera kako ne bi došlo do problema uslijed velikih prirodnih katastrofa.

Misija

Stalnim unapređenjem svih radnih i poslovnih procesa te usvajanjem novih znanja i tehnologija želimo ostvariti kvalitetne poslovne rezultate.
Inovacijama u IT želimo ponuditi što kvalitetnija i povoljnija rješenja našim klijentima i na taj način želimo zadržati povjerenje, ostvariti nove poslovne kontakte i realizirati zajedničke projekte.

Vizija

Kontinuiranim ulaganjem u ljudske odnose i razvojne procese želimo povećati udio naših usluga na tržištu informacijskih tehnologija.